Amber

 

Ik ben Amber en ben 17 jaar.

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de havo op het Goese Lyceum. Ik ga elke dag met heel veel plezier naar dansen toe. Daarom vind ik het heel leuk dat ik een deel van mijn passie kan doorgeven aan de kinderen.

Op de maandag geef ik 1 uur modern. De kinderen vinden dit vaak erg lastig maar weten mij elke keer toch weer te verbazen met de dingen die ze dan uiteindelijk geleerd hebben. Dinsdag geef ik de pre-demo een uurtje les en op de donderdag en vrijdag geef ik ook nog een uur streetdance. Naast deze lessen assisteer ik nog in verschillende lessen. Daarnaast dans ik zelf nog 3 uur in de week.

In de lessen is voor ons het belangrijkste dat de kinderen plezier hebben. Maar naast plezier moet er natuurlijk ook gewerkt worden. Wij werken elk jaar naar een grote showcase toe. Dit vinden ze altijd heel leuk en stoppen daar veel energie in.

Maar niet alleen in de lessen is het leuk, maar ook daar buitenom. Wij hebben een winterdanskamp waar het vooral om de gezelligheid gaat. Bij het zomerdanskamp is er ook veel gezelligheid maar wordt er ook veel bij gedanst. Aan het einde wordt er dan een show gegeven.

Ik hoop jullie snel een keer in de zaal te zien!


 

Groetjes, Amber


 

Groetjes,

Amber