Famke

 

Hallo allemaal, ik ben Famke.

Ik ben 17 jaar en ik zit op het MBO en doe de opleiding Manager Retail. Ik dans al vanaf mijn 9de bij Body Action Goes en het is super leuk om daar te dansen. Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ik assisteer op woensdag 1 uur, op vrijdag geef ik 1 uur les en assisteer ik 2 uur.

Ik vind assisteren en lesgeven erg leuk en ik hoop dat ik mijn passie voor dansen op die manier kan overbrengen op de jongere kinderen. Verder dans ik zelf op woensdag 2 uur en op vrijdag 1 uur. Ik vind het hartstikke leuk om te dansen, omdat je je energie en gevoel in de dansen kwijt kan.

Onze choreografen zorgen ervoor dat we leuke dansen aangeleerd krijgen en dat je je goed kan ontwikkelen bij het dansen. Mandy is mijn grote voorbeeld. Dankzij Mandy ben ik dansen, het assisteren en het lesgeven nog leuker gaan vinden.

We hebben 1 x in het jaar zomerdanskamp en we hebben ook 1x in het jaar een winterdanskamp. Als jullie ons een keer willen zien dansen, kom dan gezellig een keer een les meedoen. Je kan natuurlijk ook bij 1 van onze demo’s komen kijken. Hopelijk zie ik jullie snel.

Groetjes Famke