Nadia

Hallo allemaal.

Ik ben Nadia Jesoirens en ik ben 21 jaar. Toen ik 4 jaar was ben ik begonnen met dansen. En sinds dien ben ik nooit gestopt! Ik heb in verschillende stijlen les gevolgd: streetdance, jazz, klassiek ballet en modern. Ik vind al deze stijlen ontzettend leuk en ik vind het een uitdaging om een all- round dansdocent te worden. Daarom doe ik een dansopleiding: MBO Dans Goes.

Op dit moment ben ik niet alleen stagiaire bij  Body Action Goes, maar ik maak ook deel uit van het docenten team. Ik geef op de donderdag les en dit vind ik super om te doen. 

Mijn lessen zijn erg energiek en knallend. Ik hou van hard werken maar ook zeker van een grapje tussendoor. Zo zie je dat ik mijn karakter ook echt in de lessen verwerk. Ik ben een spring in het veld, een echt mensen mens en erg dynamisch, in de zin van ik wil veel doen en graag ergens naartoe werken. 

Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zichzelf kunnen zijn in mijn les en dat ze zich op hun gemak voelen. Zo merk ik dat alle leerlingen echt kunnen genieten van het dansen. En dat staat bij mij om nr. 1!!

Groetjes, Nadia