Noor

Hoi allemaal, Mijn naam is Noor Smit en ik woon in Oost-Souburg. Ik ben 19 jaar oud en ik zit in het vierde leerjaar van de opleiding MBO Dans in Goes.

Ik dans al vanaf dat ik klein ben dus ik kan zeker zeggen dat dansen mijn passie is! De stijlen die ik nu zelf dans zijn jazz, modern, hedendaags, klassiek ballet, streetdance en hiphop. Ik vind het allemaal leuk om te doen maar ik heb mij vooral gespecialiseerd in streetdance/hiphop omdat dit echt mijn ding is.

Ik zal ook een stukje over mijn karakter vertellen. Ik ben enthousiast, spontaan, begrip vol, weet goed wat ik wil, sta open voor iedereen en ben soms een beetje gek ;) Deze woorden omschrijven mij het best denk ik. Vorige jaar heb ik stage gelopen bij Body Action Goes en dit beviel mij zeker.

Het team is erg leuk en voel mij op mijn plek! Ik kijk er daarom ook erg naar uit om bij Body Action Goes les te gaan geven. Ik wil de leerlingen veel leren en nieuwe uitdagingen geven. Maar bij mij gaat het vooral om DANSPLEZIER in de lessen en dat moet zeker goed komen!!