Dianne

Hallo, ik ben Dianne.

Al 39 jaar geef ik met veel plezier sport & danslessen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik begonnen met 2 groepen van 15 personen. Na al die jaren is dit flink uitgegroeid tot wat mijn bedrijf nu is, namelijk ruim 680 leden en een fantastische groep mensen die mij op alle manieren assisteren.

Omdat mijn bedrijf blijft groeien laat ik het lesgeven steeds meer over aan mijn dochter Mandy en de andere docenten, ik ben bij de meeste groepen 'aanwezig'. Ik ben er achter gekomen dat op de achtergrond aanwezig zijn ontzettend belangrijk is, blijven monitoren, brandjes blussen en ouders te woord staan.

We hebben een samenwerkingverband met ondernemersvereniging 'Oog voor Goes' en Goes marketing, waar we evenmenten voor organiseren, zoals Halloween, Kerst dansshows, speurtochten, streetsale, vriendinnendag en 'Goes modestad'.

Verder verzorg ik in opdracht van 'Oog voor Goes' en 'Goes is Goes' met onze promoteams activiteiten voor het winkelend publiek op alle koopzondagen in Goes. Ook staan er nog verschillende grote opdrachten in de wacht.

Sinds 2022 hebben wij een nauw samenwerkingsverband met Omnium Goes, Cios zuid- west Nederland en gemeente Goes. Er is een nieuw project opgezet om het sporten voor senioren binnen het Omnium uit te breiden, ik heb de opdracht om dit te coördineren en te verzorgen.

Dit en alle andere activiteiten van Body Action Goes resulteren in een meer dan fulltime baan.