Dianne

Hallo, ik ben Dianne.

Al 37 jaar geef ik met veel plezier sport & danslessen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik begonnen met 2 groepen met 15 personen. Na al die jaren is dit flink uitgegroeid tot wat mijn bedrijf nu is, namelijk ruim 680 leden en een fantastische groep mensen die mij op alle manieren assisteren.

Omdat mijn bedrijfje blijft groeien laat ik het lesgeven steeds meer over aan mijn dochter Mandy en de andere docenten, ik ben bij de meeste groepen 'aanwezig'. Ik ben er achter gekomen dat op de achtergrond aanwezig zijn ontzettend belangrijk is, blijven monitoren, brandjes blussen en tijdens de kijklessen de ouders te woord te staan.

Jammer is het dat een dag maar 24 uur heeft, dit is vaak te weinig, zeker vlak voor onze winter- en danskampen, vraagjes beantwoorden en vanalles regelen.

Ook worden we steeds meer gevraagd voor demo's door ondernemers en gemeentes, komt er een aanvraag binnen, gaan de raderen draaien en komen plannetjes naar boven borrelen.

Fantastisch is het om nieuwe leerlingen te verwelkomen en zorgen dat ouders hier een goed gevoel over hebben.

Ook begeleid ik ieder seizoen enkele Ciosleerlingen voor het keuzevak Senior Fit en leerlingen van Mbo dans. En geef ook op uitnodiging van het Cios gastlessen binnen mijn vakgebied. Dit en alle andere activiteiten van Body Action Goes resulteren in een meer dan fulltime baan.