Mandy

 

Hoi! Ik ben Mandy en ik ben werkzaam bij Body Action Goes. Ik ben  Choreograaf, Dansdocent en Artistiek leider. Ook begeleid ik onze eigen  docenten en stagiaires van verschillende opleidingen.  

Body Action Goes is mijn grootste passie. Ik heb dan ook 20 groepen waar ik les aan geef! Hier geniet ik enorm van, zeker als ik zie dat de leerlingen met dezelfde passie in de danszaal staan! 

Ik geef les aan de jongste leerlingen, aan leerlingen die 1 uur per week dansen, aan demoteam leerlingen en aan volwassen dansers. De stijl die ik het meeste geef is Streetdance, ook geef ik Modern.

Op dit  moment hebben we 6 demoteams en 1 pre- demoteam! Hier ben ik natuurlijk enorm trots op. De jongste leerling is 5 en de oudste 22. Al deze leerlingen zie ik in 3 uur. Dat is best heftig, maar zo gaaf. 

Met deze 7 groepen hebben we gemiddeld 1 keer paar maand een demo, dus we hebben vaak slechts 4 weken om een hele nieuwe mix in elkaar te zetten. 

Ondanks dat we met dit alles bezig zijn is het vaak ook een dolle boel, met name als ik weer eens niet uit mijn woorden kom, omdat ik in mijn hoofd alweer met het volgende pasje bezig ben. Dit levert altijd hilarische momenten op, zelf lach ik dan misschien nog wel het hardst! 

Ik werk op maandag, woensdag  donderdag en vrijdag in de danszaal. Daarnaast zijn er nog heel wat werkzaamheden die zich buiten de danszaal afspelen. Zoals muziek uitzoeken passend bij dansstijl en leeftijd, choreo's maken en muziek mixen.  

Daarnaast geef ik ook regelmatig workshops op basisscholen en middelbare scholen. Ook kan je een kinderfeestje door mij laten organiseren! 

Ik woon samen met mijn man Camiel en zoon Gioian. Camiel is vaak te vinden tijdens demo's en de showcase, hij regelt de muziek en belichting.  Gioian heb ik ook aangestoken met het dansvirus. De wachtruimte naast de danszalen is zijn tweede thuis en hij danst dan ook 4 uur in de week. 

Dit was wat korte informatie over mij. Voor vragen of een proefles, stuur even een mailtje en we verwelkomen je graag in onze geweldige familie. 

Tot snel!

Groetjes Mandy.