Mandy

 

Hoi! Ik ben Mandy en ben de choreograaf van Body Action Goes

 

De afgelopen jaren hebben we een enorme leerlingengroei gehad. Dit is natuurlijk geweldig! Het zorgde er voor dat ik me ben gaan specialiseren in de demoteams, wat ook sterk is gegroeid qua aantal. Ook begeleid ik beginnende docenten van onze eigen kweek en stagiaires van MBO Dans.
 

Op het moment hebben we 6 demoteams en 2 pre- demoteams! Hier ben ik natuurlijk enorm trots op. De jongste leerling is 7 en de oudste 19. Al deze leerlingen zie ik in 3 uur. Dat is best heftig, maar zo gaaf. 

Tijdens deze uren werk ik met 8 assistenten en 8 docenten. Dit lijkt best veel,  maar is echt wel nodig. Tijdens deze uren ben ik misschien wat streng maar er moet dan ook een hoop gebeuren om demo's showcase en kerstshow in elkaar te zetten. 

Ondanks dat we met dit alles bezig zijn is het vaak ook een dolle boel, met name als ik weer eens niet uit mijn woorden kom, omdat ik in mijn hoofd alweer met het volgende pasje bezig ben. Dit levert altijd hilarische momenten op, zelf lach ik dan misschien nog wel het hardst! 

Ik loop van de ene naar de andere danszaal om elk demoteam de stof aan te leren zodat ze dit met mijn assistentes kunnen gaan cleanen en ik dan weer in de andere danszaal bij de andere groep sta.

Ik werk op Maandag, Woensdag en Vrijdag. Hierbij zie ik vooral leerlingen die op de middelbare school zitten. Ik vind dit een hele toffe leeftijd maar ook zeker een uitdaging. Je weet nooit wanneer leerlingen gaan puberen en ze zich toch iets anders gaan gedragen,  daarop inspelen is altijd een  uitdaging. 

Op de andere dagen ben ik ook regelmatig te vinden om te proeven hoe het bij de andere groepen gaat en om wat tips en tricks te geven waar nodig. 

Op dit moment ben ik bezig met choreos maken en de benodigde mixen maken, wat voor de fijne doorstroom zorgt tijdens de demo's en showcase, dat ons zo eigen maakt! Hier gaat veel tijd in zitten maar het is absoluut de vele uren werk waard.

Ik zal nog een klein stukje vertellen over mezelf. Ik ben 31 jaar, getrouwd met mij stoere maar vooral lieve man Camiel en mama van onze Gioian van 8. Diddle en Po zijn onze 2 katjes van 6. Dansen is mijn passie,  dit is het altijd al geweest en zal ook altijd zo blijven.

Netflix is mijn meest gebruikte appje op met mobiel.. Ik vind het leuk om met mijn bullet journal bezig te zijn en om het gezellig te maken in huis. Ik volg ook verschillende choreografen uit New York, hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste stijlen. 

 

Dit was wat korte informatie over mij. Voor vragen of een proefles, stuur even een mailtje en we verwelkomen je graag in onze geweldige familie. 

 

Mandy